Különleges és minőségi bútorlapok és munkalapok az Ön otthonába!

Hírek

blog post image
2020. Július 27.

Egyedi megoldások Ipari méretekben

A LuxeForm termékeket európai minőség jellemzi, megfelelnek a modern követelményeknek, és kielégítik a konyhai, háztartási és irodai bútorok gyártásához szükséges anyagigényt. Ezért sikerült rövid idő alatt vitathatatlan vezetővé válnia a bútoralkatrészek piacán és ezen termékek legnagyobb gyártójává válni Ukrajnában.
A gyártást német és olasz vezető vállalatok tanúsított berendezései végzik. Minden nagyobb művelet gépesített. A gyártás a technológiai paraméterek és követelmények betartása miatt nem jelent veszélyt a vállalkozás alkalmazottaira és a környezetre. A berendezés kialakítása biztosítja a problémamentes működést és a működés megbízhatóságát, valamint a technológiai folyamat stabilitását.

Feltétlenül meg kell jegyezni a LuxeForm termékek széles választékát! A belsőépítészeti trendek folyamatosan változnak. Az építészeket és a tervezőket vonzza az a lehetőség, hogy utánozzák a legváratlanabb anyagokat: beton, rozsdás fémek, régi fa, nád, bambusz, antik üveg, vagy vászon. Kínálatunk több mint 130 dekorból áll: fa, kő, homok, fantázia, és egyedi dekorok. A homok, kő, fa, textíliák, bőr szerkezetének utánzataival ellátott dekorok, valamint a különféle dombornyomott fantasy kompozíciók nemcsak vizuális, hanem tapintási érzetben is valóságot adhatnak a dekoroknak.

Gyakran a hagyományos méretek mellett nem szabványos megoldásokra van szükség. Ezt könnyen támogathatjuk nem szabványos termékek előállításával: bármilyen szélesség (300 és 1200 mm között), hosszúság (1500/2100/2440/2700/3050/4100/4200, a dekortól függően), sugár (3/6 / 9/13 a dekortól függően), a profil típusa (U - kétoldalas, L - egyoldalú), valamint egy vagy két lekerekítés.

*LuxeForm az ukrán posztforming termékek piacvezetője.