Különleges és minőségi bútorlapok és munkalapok az Ön otthonába!

Hírek

blog post image
2023. Június 12.

Selymes tapintás - Szupermatt VENNI PVC Panel

A PVC Szuper Matt Panelek az elmúlt években egyre népszerűbbek a világon és hazánkban is, innovatív, modern és stílusos termékek. Esztétikus és tágas benyomást keltenek a felhasználási helyeken. A Szuper Matt Mdf panelek olyan termékek, amelyek rendkívül matt felületükkel , tapintásra azonnal érezhető bársonyos textúrájukkal, nagy karcállóságukkal és ujjlenyomatmentes felületükkel vonzzák magukra a figyelmet. Vizsgáljuk meg együtt ezeket az innovatív paneleket...

Ezeket a paneleket is széles körben használják. Ezek a pasztell színű termékek egyszerűséget és eleganciát adnak otthonának...

Átlátszatlan felületének köszönhetően minimálisra csökkenti a fényvisszaverődést. Puha textúrájával selymes érzetet ad.

A PVC Szuper Matt panelek széles felhasználási területükkel is felhívják a figyelmet.  Konyhában, fürdőszobában, hálószoba és nappali bútorokban használhatók. Alkalmasak irodabútornak és falburkolatnak is használhatók .

A Szuper Matt Mdf panelek karcálló szerkezettel rendelkeznek. Ezenkívül nem mutatnak ujjlenyomatokat és nem mutatnak foltokat. A tisztításhoz nedves kendőt és enyhe mosószert használhat.

A PVC Super Matte Mdf panel tulajdonságai

  Matt felületek

A PVC Szuper Matt Mdf panelek könnyen alkalmazkodnak bármilyen környezethez alacsony fényvisszaverődésükkel és egyszerűségükkel.

  Selymes tapintású

A PVC Szuper Matt panelek felületei puhák és selymesek.

  Magas Ellenállás

A PVC Szuper Matt felületek egyik legfontosabb tulajdonsága a vegyszerekkel szembeni magas ellenállás. Tisztítószerekkel és oldószerekkel szemben ellenálló. Intenzív használat során nem sérülnek, tartósak.

  UV-ÁLLÓSÁG

Kiválóan ellenáll az időjárási viszonyoknak és a fénynek.

  Könnyű Tisztítás

A PVC Szuper Matt panelek foltálló tulajdonsággal rendelkeznek. Nem vízállóak. Könnyen karbantartható és tisztítható.

  Környezetbarát

A PVC Szuper Matt panelek nem veszélyeztetik a környezetet és az emberi egészséget.